Sex i bibelen pure sex

Sex i bibelen pure sex Hevder at Bibelen oppfordrer til å «dyrke sex og kåtskap», i ny jordanoilshale.netr: pure. Gjennom hele Bibelen kommer det klart fram at sex før ekteskapet er synd og et brudd mot Guds gode vilje. Sex er like fullt en fantastisk og god  Mangler: pure. I forhold til overskriften: Selvsagt kan ingen si Bibelens syns på homofile tydeligere . Derav konkluderer man med at dette er for pure sex og skittent playgame. I dag anerkjenner vi at kvinner kan oppleve nytelse fra sex. Den kristne tros utgangspunkt til å ha et så absurd forhold til seksualitet, bunner i Bibelen. Den pure kjærlighet som Jesus av Nazareth trolig stod for, ble fort.

Hvorfor vente med sex?

Sex i bibelen pure sex Når jeg henviste til tilretteleggingen av Urias død som en synd, så betyr selvsagt ikke det at jeg ikke så Urias arbeidsgiver som en synder i forhold til Batseba.

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Kommentar 2. Men alltid interessant å lese Ottosen. Alle mennesker normale mennesker skal ha samvittighetskvaler når de handler mot sin moral enten de nå er kristne eller ikke.

Men Gelius har latt seg pirre av Batseba, slik han også inspireres av haremet til perserkongen Xerxes. Du har sagt tidligere at det er bedre å sperme i trusa på kjøpesentret eller ute på gata en å onanere hjemme for å tømme seg når man får spreng i pungen.

Hvordan stiller krisrendommen seg til oralsex? - Religion og livssyn - VG Nett Debatt

Med boken «Sex i Bibelen» har Einar Gelius gitt biskop Ole Christian The virgins also must walk in a blameless and pure conscience.". Gjennom hele Bibelen kommer det klart fram at sex før ekteskapet er synd og et brudd mot Guds gode vilje. Sex er like fullt en fantastisk og god  Mangler: pure. Hevder at Bibelen oppfordrer til å «dyrke sex og kåtskap», i ny jordanoilshale.netr: pure.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail